Directori d'Empreses Canal de Vídeo

PREMIS DE COMUNICACIÓ LOCAL

Segona edició

La Xarxa Audiovisual Local organitza els Premis de Comunicació Local per contribuir al reconeixement del panorama general comunicatiu local.

Les Bases contemplen un total de set Premis, dividits en tres categories: mitjans, continguts audiovisuals i reconeixement professional. En conjunt, la dotació econòmica és de 12.000 €.

Els Premis de Comunicació Local compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Granollers, i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l'Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

 

CONCURS DE GUIÓ DE PROJECTES TRANSMÈDIA

Novena edició

El 2013 el Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya van fer una aposta pionera per un nou format narratiu que tot just aleshores s’estava desenvolupant en el nostre país. És així com va néixer un premi que ha propiciat el desenvolupament de projectes en l'àmbit de les narratives i les plataformes interconnectades. Projectes que han estat premiats i àmpliament reconeguts, dins i fora de les nostres fronteres.

Les Bases contemplen un primer premi amb una dotació econòmica de 2.000 € i un segon premi d’estímul a la producció a través del qual la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL desenvolupa el dossier de producció del projecte seleccionat.

La convocatòria és una iniciativa conjunta del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) i Guionistes Associats de Catalunya (GAC), amb la col·laboració de la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna-URL i TV3, que promociona el concurs a través els seus canals de comunicació.

Consulta les bases del concurs en els documents adjunts.

Bases del concurs (CATALÀ)

Bases del concurso (CASTELLANO)

 

PREMI MAC-FANTÀSTIK GRANOLLERS

Quarta edició

L’any 2018 el Mercat Audiovisual de Catalunya va establir una aliança amb el Fantàstik, el festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers. És una mostra del seu compromís en l’estímul de la producció audiovisual.

A banda de les projeccions, aquesta cita pels amants del cinema de gènere i les emocions fortes inclou el Curtàstik, el concurs internacional de curtmetratges que configura la seva secció competitiva. Dins el seu palmarès figura el premi MAC-Fantàstik Granollers, dotat amb 1.000 €.

El Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Granollers, neix a mitjans de l’any 2012 de mans del col·lectiu Fantàstik, amb el propòsit de divulgar el cinema de gènere fantàstic i de terror de qualitat, inèdit a les pantalles comercials convencionals.

La cita s’ha convertit en un esdeveniment únic a la ciutat i a la seva programació hi té cabuda la sèrie B, la ciència-ficció, el thriller i el terror en totes les seves variants.