Directori d'Empreses Canal de Vídeo
Torna

Tot preparat pel MAC 2020

Serà la primera edició totalment virtual en dues dècades de certamen 11/11/2020

Aquest dimecres, el Mercat Audiovisual de Catalunya celebra la seva 21a edició, en un format totalment virtual, a través del seu canal de vídeo.

El programa consta de 15 sessions en directe i 8 de preenregistrades (amb un total de 53 ponents) i dues activitats paral·leles.

El MAC es clourà a les 19.00 h, amb l'anunci dels guanyadors dels Premis de Comunicació local.

Fira MAC, que enguany també adopta el format online, compta amb la participació de 37 empreses (7 d'elles internacionals, de França, Dinamarca i Països Baixos), dues organitzacions professionals, tres mitjans de comunicació i dos centres de formació.

Cal inscripció prèvia al MAC d’aquest any?

No, al tractar-se d’una edició virtual i no presencial, no cal inscriure’s.

Com puc conèixer la programació del MAC?

El programa és descarregable al web del MAC, a través d’aquest enllaç.

També s’ha editat el tradicional catàleg, aquest cop amb un format únicament digital. La publicació, amb gairebé 170 pàgines (l'edició més extensa de la història del MAC), s'enriqueix amb gairebé una quarentena d'opinions convidades molt rellevants, amb l'objectiu de fer una anàlisi actual del sector audiovisual, des de múltiples perspectives professionals.

Puc seguir les sessions del MAC en directe?

Sí, és molt fàcil. Dimecres només caldrà entrar al canal de vídeo del MAC a l’hora indicada i clicar a la finestra de la sessió que desitgem.

Puc seguir les sessions del MAC a través de les xarxes socials?

Sí, les sessions del MAC també es podran veure en directe a través de Facebook i Twitter.

Puc recuperar les sessions del MAC?

Sí, tots els continguts del MAC 2020 restaran allotjats al canal de vídeo de forma indefinida.

Aprofitem per informar que a partir d’ara, el MAC presentarà continguts exclusius amb regularitat i durant tot l’any, en un intent de desestacionalitzar el certamen i mantenir un contacte encara més estret amb la realitat dels sector audiovisual.