Directori d'Empreses Canal de Vídeo
Torna

S'amplia el termini d'inscripció a Fira MAC

La nova data límit és diumenge 18 d'octubre 08/10/2020

Amb l'objectiu de donar un impuls a la indústria i esdevenir punt de trobada dels professionals del sector, el Mercat Audiovisual de Catalunya amplia el termini d'inscripció per participar a Fira MAC fins al diumenge 18 d'octubre.

Enguany, el MAC trasllada el seu tradicional àmbit de fira a l'entorn virtual i ha reformulat les seves condicions de participació per tal de seguir donant suport a empreses, mitjans i professionals. Per això, algunes de les modalitats de participació a Fira MAC són gratuïtes. Amb aquestes novetats, es vol potenciar la dimensió empresarial i el posicionament de les marques a través dels canals de comunicació del certamen (web, canal de vídeo i xarxes socials).

A més, en aquesta edició, Fira MAC vol donar cabuda també a organitzacions professionals, entitats, centres de formació i a tots aquells agents relacionats amb el món audiovisual que vulguin donar a conèixer la seva activitat (festivals, productores, indústries creatives...).

Empreses que ja han confirmat la seva participació

El proper 11 de novembre, el Mercat Audiovisual de Catalunya reunirà de nou professionals de tots els àmbits del sector audiovisual català.

Podreu trobar informació sobre les empreses i organitzacions participants a Fira MAC al Directori d'empreses del web.

Per a més informació, descarregueu el dossier de Fira MAC, disponible en català i en castellà.