Directori d'Empreses Canal de Vídeo
Torna

Nova edició del Mercat de Nous Professionals

El Clúster Audiovisual de Catalunya i Barcelona Activa organitzen una nova trobada per facilitar el contacte entre empreses i candidats 28/09/2020

Amb motiu de la cinquena edició de la Setmana del Talent Audiovisual (de l'1 al 4 de desembre), el Clúster Audiovisual de Catalunya i Barcelona Activa organitzen el Mercat de Nous Professionals, un espai que vol posar en contacte empreses del sector audiovisual amb joves talents que busquen oportunitats laborals.

El Mercat ofereix la possibilitat de celebrar reunions de 10 minuts i dinàmiques participatives entre empreses i candidats. Barcelona Activa és l'encarregada de seleccionar les candidatures que millor responguin als perfils sol·licitats per les empreses, a través d'un procés de selecció previ entre els candidats que s'hi presentin.

El Mercat tindrà lloc dimecres 2 de desembre (encara està per concretar si tindrà un format online o presencial).

Pacte del Talent 

En el marc de la Setmana del Talent Audiovisual, també es podran veure els projectes realitzats en l'edició d'enguany del Pacte del Talent.

Aquesta iniciativa del Clúster Audiovisual de Catalunya ofereix una primera experiència de professionalització a estudiants que es disposen a entrar en el món laboral, a través de la realització de projectes audiovisuals tutoritzats per professionals del sector.

Els projectes es realitzen amb companyies emergents de els arts en viu, de manera que els treballs resultants també suposaran una eina de promoció per a les mateixes.