Directori d'Empreses Canal de Vídeo
Torna

Un MAC virtual i amb més projecció

La participació a Fira MAC serà gratuïta 18/09/2020

Per primera vegada en la seva història, el Mercat Audiovisual de Catalunya tindrà una edició majoritàriament no presencial, adaptada a les circumstàncies actuals.

L’evolució de la situació sociosanitària ha determinat el format de la 21a edició del MAC, que se celebrarà el dimecres 11 de novembre, amb continguts en directe i també preenregistrats que podran seguir-se a distància.

L'objectiu és el de celebrar el millor certamen possible i amb les màximes garanties de seguretat.

El període de confinament ha demostrat la viabilitat dels esdeveniments virtuals, amb sessions en streaming, o aquells que plantegen solucions híbrides. Són, sens dubte, formats que ja han adquirit plena vigència i que tindran continuïtat en el futur.

Practicitat i visió de futur

El programa del MAC presenta una quinzena de sessions que giren al voltant de qüestions com la creixent desmaterialització dels estudis de ràdio i televisió; l’operativitat a distància a l’era post-Covid o les noves oportunitats que ofereixen els podcasts d’informació als mitjans locals.

La Xarxa Audiovisual Local tindrà un espai reservat, a través de la presentació d’un estudi que avalua l’impacte de la televisió local, així com de les conclusions del Pla Estratègic 2020-2022 que han elaborat.

El MAC continuarà tenint protagonistes destacats, tant des del punt de vista del pensament i de la gestió del sector audiovisual, com rostres coneguts del panorama comunicatiu català.

El certamen es clourà amb una necessària dosi d’optimisme gràcies al lliurament dels Premis de Comunicació Local en la seva nova etapa, un acte que també serà retransmès.

Les activitats paral·leles inclouran una nova edició del taller de narrativa transmèdia i una conversa amb l’artista visual Daniel G. Andújar, en el marc de la col·laboració entre el MAC i el Panoràmic, el festival dedicat al cinema, la fotografia i les arts visuals.

Un Fira MAC amb participació gratuïta

Enguany, el MAC no desplegarà el tradicional àmbit de fira, amb presència d’espais expositius, demostracions d’innovacions tecnològiques i zona de presentació de productes i serveis.

En conseqüència, el MAC 2020 reformula les condicions de participació per continuar recolzant empreses, mitjans i professionals. Per fer palès aquest suport, enguany la participació a Fira MAC serà virtual i amb algunes modalitats gratuïtes.

L’objectiu és el de potenciar la dimensió empresarial i el posicionament de marques a través de tots els canals de comunicació del certamen.

A més, Fira MAC amplia el ventall i també s’obre a la participació d’organitzacions professionals, entitats, centres de formació i a tots aquells agents relacionats amb el món audiovisual que vulguin donar a conèixer la seva activitat.

La data límit per contractar la participació a Fira MAC és el divendres 9 d’octubre de 2020.

Trobareu tota la informació i condicions aquí:

Dossier Fira MAC (català)

Dossier Fira MAC (castellà)