Directori d'Empreses Canal de V├şdeo
Torna

El MAC s'ajorna i se celebrarÓ l'11 de novembre

El Mercat Audiovisual de Catalunya vol esdevenir punt de retrobament del sector audiovisual desprÚs de la crisi sanitÓria 17/04/2020

Amb l’objectiu de fer el millor certamen possible i amb les màximes garanties de seguretat, l’organització del Mercat Audiovisual de Catalunya ha decidit posposar la seva celebració, programada inicialment pel 10 de juny. Així, el MAC 2020 tindrà lloc el dimecres 11 de novembre a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).

L’ajornament ha estat una decisió consensuada amb les organitzacions i entitats que formen part de la Comissió de Continguts del MAC.

L’emergència sanitària que estem vivint i els efectes que se’n derivaran obren un escenari nou que caldrà explorar de forma conjunta. També els mecanismes de reactivació més adients, així com les mesures de suport que es posin a disposició.

És en aquest context que el MAC vol esdevenir punt de retrobament i eina efectiva al servei de la recuperació del teixit industrial i creatiu català, en l’àmbit audiovisual. Des de l'organització s'està treballant per oferir nous continguts d’utilitat, pensats per donar suport als professionals i perquè aquests puguin trobar en la cita un espai de replantejament del futur immediat del sector. Perquè pensem que tota crisi és, també, una oportunitat.

Puntualment, us anirem informant de totes les novetats que inclourà el MAC, tant pel que fa al format com als continguts.

Els Premis de Comunicació Local amplien convocatòria

El canvi de data també afecta al calendari dels Premis de Comunicació Local. El termini per presentar candidatures a les tres categories, previst en principi fins aquest 30 d’abril, s’amplia fins a les 24 h. del divendres 9 d'octubre.

Conseqüentment, l’acte de lliurament de premis també se celebrarà el dimecres 11 de novembre com a cloenda del MAC, tal com estava previst.

Serà un acte que també es podrà seguir, en directe, a partir de les 19 h. a través de ràdios i televisions locals.

Guia de recursos i ajudes al sector

Us recordem que des de fa unes setmanes el MAC ha implementat un apartat al web on es recullen totes aquelles iniciatives orientades a minimitzar els efectes de la COVID-19 que tenen relació amb l'audiovisual.

En aquesta secció, que s’actualitza periòdicament, s'hi inclouen tant les mesures engegades des de l'administració pública, com les iniciatives sorgides des de les organitzacions i l’àmbit privat.

Aquesta informació de servei vol fer d'aparador i exposar de manera endreçada totes aquestes iniciatives, que contemplen des d'ajudes econòmiques, fins a serveis d'assessorament legal, passant per seminaris en línia gratuïts.