Directori d'Empreses Canal de Vídeo
Torna

El MAC, altaveu de les iniciatives de suport a l'audiovisual

El web inclou una nova secció que anirà recollint els recursos i ajudes al sector 01/04/2020

El MAC, amb voluntat de ser una eina de servei al sector, posa en marxa una nova secció al web, on s'aniran recollint totes aquelles iniciatives orientades a minimitzar els efectes de la Covid-19 que tinguin relació amb l'audiovisual.

En aquesta secció, que s’actualitzarà periòdicament, s'hi inclouen tant les mesures engegades des de l'administració pública, com les iniciatives del sector privat i de les organitzacions.

Aquesta informació de servei vol fer d'aparador i exposar de manera endreçada totes aquestes iniciatives, que contemplen des d'ajudes econòmiques, fins a serveis d'assessorament legal, passant per seminaris online gratuïts.

Un sector ja afectat

El que va començar com una emergència sanitària ha acabat tenint fortes repercussions en tots els àmbits i a escala mundial.

Les mesures per combatre-la han tingut també una forta incidència en el sector cultural i a la indústria audiovisual, ja de per si afectats per la crisi econòmica iniciada el 2008. És per aquest motiu que tant l’administració pública com la iniciativa privada han començat a mobilitzar-se per articular un seguit de mesures que puguin atenuar l’impacte en el teixit productiu.