Directori d'Empreses Canal de Vídeo
Torna

S’amplia el termini del 7è Concurs de Guió de Projectes Transmèdia

El premi pel projecte guanyador està dotat amb 2.000 euros 04/10/2019
El 7è Concurs de Guió de Projectes Transmèdia, organitzat pel Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya  amplia el termini de recepció fins al diumenge 13 d’octubre.
 
Aquesta edició del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia GAC-MAC està dotat amb un premi per al guanyador de 2.000 € i amb el desenvolupament del dossier de producció per part de la Plataforma MiLab Blanquerna A més, el concurs compta amb la col·laboració de Televisió de Catalunyaque promociona la convocatòria a través dels seus canals de comunicació.

Els projectes transmèdia proposen una narració a través de múltiples plataformes en què cada element contribueix de manera única a crear i compartir un univers narratiu que amplia l'experiència de l'espectador tradicional.


CONSULTEU LES BASES DEL CONCURS AQUÍ 
AQUÍ TAMBÉ LES TROBAREU EN CASTELLÀ 

Qui ha guanyat en anteriors edicions?

El projecte Mar & Trini de Marina Rodríguez Colás va guanyar el primer premi en l'edició anterior. Una websèrie de post humor surrealista que utilitza les xarxes socials de forma creativa, barrejant llenguatge lo-fi amb formats tradicionals, vídeos verticals estil Instagram i contingut trash. Tot salpebrat amb aquell aroma retro de l’antic vídeo VHS.

El segon premi se'l va emportar La boda de Lucas Villa que va obtenir el premi de suport del Disseny de Producció de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna - Universitat Ramon Llull. Una comèdia innovadora que es desenvolupa combinant una plataforma de missatgeria i la TV i que potencia la narrativa transmèdia explotant la missatgeria personal com a suport narratiu que difumina la frontera entre ficció i realitat.