Directori d'Empreses Canal de Vídeo

La ràdio escolar desplega el seu potencial

El MAC enceta un cicle de sessions virtuals amb una trobada sobre ràdio i educació 22/02/2021

El Mercat Audiovisual de Catalunya inaugura una nova sèrie de sessions en streaming amb periodicitat regular. Continguts exclusius que mantindran la marca MAC durant els mesos que separen els certàmens presencials. Recordem que la pròxima edició del MAC se celebrarà el dimecres 29 de setembre.

La primera d'aquestes cites virtuals acollirà la jornada Ra?dio, escola i comunitat. Per una educació participativa, crítica i creativa, que tindrà lloc el dimecres 24 de febrer al matí.

La inscripció estarà oberta fins al 22 de febrer (inscripció docents Gencat / altres perfils)

Un programa obert

Serà un espai per conèixer i intercanviar les experiències i coneixements que neixen de les emissores escolars, donant veu als infants i joves, docents, entitats i institucions que fan possible la ràdio escolar.

També serà un estímul per emprendre el vostre propi projecte o bé per potenciar la pràctica que ja teniu en marxa.

La jornada també està adreçada a ràdios locals, entitats, ajuntaments o, simplement, persones amb ganes de saber més coses sobre el món de les emissores escolars.

Podeu consultar el programa i difondre l'experiència a les xarxes socials compartint les etiquetes #jornadaREC #ràdioescolar.

Eina pedagògica

A través d'aquesta sessió es descobrirà que la ràdio és una eina pedagògica que facilita l'articulació dels diferents espais curriculars amb la producció de continguts radiofònics significatius per l'alumnat i per tota la comunitat educativa. 

A més, és un mitjà que permet estimular les habilitats comunicatives orals i escrites, la creativitat i el pensament crític, el treball en equip i per projectes, el vincle amb les famílies i amb l'entorn social, fins i tot en aquests temps de pandèmia. 

Aquesta trobada és una iniciativa de la cooperativa d'educomunicació COMSOC-Comunicació Social, organitzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) i amb la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), Ràdio Granollers i la plataforma Ràdios Escolars en Xarxa (REX).

+ Info

Un MAC per tot l'any

Aquest mes s'inaugura un cicle de sessions mensuals en vídeo i s'obre el període de contractació a Fira MAC 04/02/2021
+ Info

El MAC ja té data

L'edició passada ha gairebé quadruplicat el nombre de visualitzacions acumulades 02/02/2021
+ Info

El premi Fantàstik Granollers-MAC viatja cap a Suècia

El curtmetratge "Killing small animals" de Marcus Svanberg, obté el premi del Jurat 04/01/2021

La pel·lícula es va estrenar al Festival de Cinema de Göteborg a principis d'any i des d’aleshores ha participat en més de quaranta festivals d’arreu del món, ha guanyat 21 premis i ha obtingut 12 nominacions.

+ Info

Un fals documental en temps de fake news guanya el VIII Concurs de Guió de Projectes Transmèdia

"Els joves fan país" és el títol del projecte guanyador 18/12/2020

"Els joves fan país" és la proposta guanyadora a la vuitena edició del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia GAC-MAC, convocat pel Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya.

+ Info

Èxit del primer MAC virtual

L'endemà del MAC, les sessions ja acumulaven més de 2.800 visualitzacions 13/11/2020

La 21a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC 2020), ha tancat la seva primera edició totalment virtual amb més d'un miler de visualitzacions en directe dels continguts emesos per streaming.

+ Info

Tot preparat pel MAC 2020

Serà la primera edició totalment virtual en dues dècades de certamen 11/11/2020
+ Info

Ja està disponible el catàleg del MAC

Ja pots consultar i descarregar-te el catàleg del 21è MAC 09/11/2020

Ja pots consultar i descarregar-te el catàleg del 21è Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC 2020)

+ Info

El MAC mira cap al futur

Els Premis de Comunicació Local han comptat amb 93 candidatures 04/11/2020

Aquest dimecres s'ha presentat oficialment el Mercat Audiovisual de Catalunya en una roda de premsa que s’ha celebrat en streaming a la Nau B1 de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

+ Info

Ràdio esportiva, podcast, tecnologia i comunicació en l'era post-COVID, al MAC 2020

28/10/2020

El futur de la ràdio esportiva, el creixent protagonisme del podcasts, les sessions tecnològiques i la comunicació en l'era post-COVID seran els grans temes de la programació del MAC 2020. Com a novetat, també hi haurà sessions exclusives d'empreses.

+ Info

S'amplia el termini d'inscripció a Fira MAC

La nova data límit és diumenge 18 d'octubre 08/10/2020

Fira MAC amplia el termini per a reservar les modalitats de participació d'enguany, que inclouen diverses opcions gratuïtes.

+ Info

Un MAC virtual amb més d'una quinzena de propostes

L'edició de 2020 té mirada local i un marcat perfil tècnic 30/09/2020

El MAC 2020 ha preparat una quinzena de propostes que es podran seguir a distància des del web, amb continguts en directe i preenregistrats. Enguany, els aspectes tècnics i l'àmbit local tindran un paper protagonista.

+ Info

Nova edició del Mercat de Nous Professionals

El Clúster Audiovisual de Catalunya i Barcelona Activa organitzen una nova trobada per facilitar el contacte entre empreses i candidats 28/09/2020

El Clúster Audiovisual de Catalunya i Barcelona Activa organitzen una nova edició del Mercat de Nous Professionals, una trobada per facilitar el contacte entre empreses i candidats

+ Info

Un MAC virtual i amb més projecció

La participació a Fira MAC serà gratuïta 18/09/2020

Per primera vegada en la seva història, el Mercat Audiovisual de Catalunya tindrà una edició majoritàriament no presencial, adaptada a les circumstàncies actuals. Se celebrarà el dimecres 11 de novembre, amb continguts en directe i també preenregistrats que podran seguir-se a distància.