Directori d'Empreses Canal de Vídeo

Granollers, ciutat del MAC

Granollers és una ciutat amb caràcter on l’esdevenir del temps i de la seva gent han configurat un model de ciutat al dia, per viure-la, per visitar-la, per gaudir de les seves festes, la seva cultura i la seva gastronomia, per comprar-hi i per treballar-hi. Una ciutat per a tothom i de tothom.

El Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) se celebra a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, un projecte que ha reconvertit l'antic recinte fabril de Roca Umbert, un espai de 20.000 m² al centre de la ciutat, en un gran centre cultural adreçat a la producció, formació i difusió de la creació artística.

Roca Umbert és ja una fàbrica on la cultura, la participació, l'art, la creació, el pensament i les noves tecnologies en són les matèries primeres. Un escenari únic on aquestes matèries poden combinar-se i entrecreuar-se per experimentar en tots els camps de la creació contemporània i on poden ser compartides entre els creadors i els ciutadans.

Actualment a Roca Umbert hi trobareu diversos equipaments que ja donen servei: Biblioteca Roca Umbert, la sala de concerts Nau B1, el Centre de Cultura Popular i Tradicional la Troca (dedicat a la promoció de la cultura d’arrel), l’Espai d’Arts (dedicat a la creació contemporània), el Centre Tecnològic i Universitari (que promou i divulga l’ús de les tecnologies de la informació entre la població i el món empresarial), els BUCS (espai destinat a l’assaig i la producció musical) i el Centre d’Arts en Moviment (un centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos), entre d’altres.

On dormir?

Aparthotel Atenea Vallès **** – C. Magallanes s/n cant C. Aragó – Tel. 93 879 48 20

www.city-hotels.es 

Hotel Ciutat de Granollers **** – C. Turó Bruguet, 2 – Tel. 93 879 62 20

www.ciutatgranollers.com 

Hotel Granollers *** – Av. Francesc Macià, 300 – Tel. 93 879 51 00

www.hotelgranollers.com 

Hotel Iris *** – Av. Sant Esteve, 92 – Tel. 93 879 29 29

www.hoteliris.com 

Fonda Europa *** – C. Anselm Clavé, 1 – 93 870 03 12

www.casafondaeuropa.com 

Hotel Express by Holiday Inn *** – Camí de Can Gordi, 15 – Tel. 93 701 70 00

www.ichotelsgroup.com 

 Hotel Ibis Granollers Montmeló ** – Camí de Can Gordi, 1 – Tel. 93 560 90 60

www.ibishotel.com 

Hotel Sidorme Granollers ** – C. Valldoriolf, 1 – Tel. 93 840 71 38

www.sidorme.com