Directori d'Empreses Canal de Vídeo

Canal 21

Televisió Teveon Ebre SLU és una empresa audiovisual constituïda l'any 2009 i dedicada a l’elaboració de programes, documentals, espots publicitaris, pel·lícules i curts per a la seva emissió en els mitjans de comunicació en general. També la gestió, subministrament i explotació de continguts audiovisuals a emissores de televisió i radio, mitjans de comunicació escrits i digitals; promoció i edició de revistes, periòdics i magazins; així com la prestació com a agència de publicitat.

L’empresa forma part del grup empresarial Doble columna Grup, entre els quals s’integren els serveis de Doble Columna, Canal 21 Ebre, Un Cop d’Ull i Marfanta, els quals permeten oferir una gran xarxa de comunicació per cobrir totes les situacions comunicatives possibles i arribar a tota mena de públics en diferents formats.

BORGEN STUDIO        

www.canal21ebre.com

albert@doblecolumna.com

Tel. 977 588 032 / 676 960 980

    

Berícid Sulfúric

 

Berícid Sulfúric és un podcast de ficció sonora. Amb un equip format per professionals de la comunicació, el teatre, la ràdio i el doblatge, la voluntat del programa és reivindicar la paròdia com a gènere, la radioficció com a format i el podcast com a mitjà en un context on totes tres coses acostumen a ser menystingudes, oblidades o directament desconegudes.

El repertori de Berícid Sulfúric està íntegrament compost per episodis autoconclusius: cada història és nova, amb nous personatges, explorant un nou gènere audiovisual. Es podria dir que el podcast segueix un format de pel·lícules sonores que funcionen independentment unes d’altres.

BERÍCID SULFÚRIC

bericidsulfuric.com

Tel. 616 673 370

bericidsulfuric@gmail.com

 

 

 

Ràdio Granollers

És l'emissora municipal de Granollers. Es va posar en marxa l'any 1981, amb el nom de Ràdio G! i, nou anys més tard, va esdevenir una ràdio comarcal sota el nom de Ràdio 7 Vallès. El 2010 va tornar als seus orígens, tractant informació bàsicament relacionada amb la ciutat de Granollers.

Actualment la programació es basa en punts informatius, esports en directe, programes de col·laboració i programació concertada amb la Xarxa. Tot això amb una selecció musical dissenyada per dos coneixedors de l'àmbit: el músic Miqui Puig i el crític musical Donat Putx.

Emet als 107.6 MHz i també es pot seguir en directe al web www.radiogranollers.cat, on també es pot consultar la programació d'aquesta emissora.

RÀDIO GRANOLLERS

www.radiogranollers.cat

granollersavui@radiogranollers.cat

Tel. 938 600 720