Directori d'Empreses Canal de Vídeo

Lang Iberia

És una empresa germano-espanyola, proveïdor d'equipament de vídeo i tecnologia relacionada.

L'empresa dóna servei als seus clients amb suport tècnic, lloguer i venda de productes d'alta gamma i a més, proveeix personal format i experimentat tant per a la instal·lació com per a l'operativa.

Lang Iberia actúa exclusivament com a empresa B2B i es compromet a proveir als seus clients amb absoluta neutralitat.

*NOVES SOLUCIONS PER AL DESENVOLUPAMENT D'ACTIVITATS EN L'ESPAI PÚBLIC

Atesa la situació actual de pandèmia per coronavirus SARS-CoV-2, volem ampliar el nostre catàleg de productes, oferint per una banda la nostra gamma de productes per a la filtració i desinfecció de l'aire: UVC Sanitizer, dissenyats i certificats a Alemanya, que fan ús de la radiació ultraviolada UV-C, sense riscos per a la salut, i amb una eficàcia certificada de fins a un 99,9 %.

I per l 'altra banda, el DMN008 Doorman, assistent per a la direcció i control del flux de visitants, amb tecnología de reconeixement per imatge, capaç de detectar febre i l'ús adequat de màscaretes.

Lloguer

Oferim únicament productes seleccionats de reconeguts fabricants internacionals, a través de proves exhaustives. El nostre estoc inclou projectors, mescladors, controladors, servidors, càmeres i pantalles, amb tecnologia LED.

Venda

És possible comprar equipament, no només com a producte nou, sinó també com Lang Serviced o equip usat. Fins i tot després de la compra el nostre servei no finalitza. El mantenim regularment informat sobre actualitzacions i noves versions.

Personal

Gràcies a molts anys d'experiència, profund coneixement especialitzat i la competència bilingüe, el nostre grup d'especialistes locals ha crescut per satisfer les demandes d'esdeveniments internacionals de totes les dimensions. Atorguem especial importància a la comprensió de les necessitats de personal dels nostres clients i al desplegament dels tècnics d'acord amb les seves competències.

LANG IBERIA

www.lang-iberia.com

info@lang-iberia.com

Tel. 936 886 042