Directori d'Empreses Canal de Vídeo

R-Telecom Iberia

 

Subministrament, instal·lació i manteniment de sistemes complets de radiodifusió per a ràdio, televisió, telefonia mòbil i tetra, inclosos sistemes radiants, cadenes multiplexores, ràdios, RF, ràdio i TV monitoreig…
Solucions i suport tècnic per equips de codificació i monitoratge d'àudio sobre IP, codificadors RDS, processadors d'àudio, anàlisi de senyals...

Representació exclusiva per a Espanya de les marques Deva Broadcast, Sound4 i Kvarta. Distribució d'equips de les marques Aaronia, Rigol, Copper Mountain Technologies, Planar, Siglent i Saluki.

R-TELECOM IBERIA

rtelecom.net/es

office@rtelecom.net

Tel. 646 778 161  

Audiotecnologías

Empresa dinàmica, amb una dilatada experiència, que comercialitza equipaments i sistemes per a ràdio, televisió i altres mitjans des de fa més d'onze anys.

Aporta solucions als problemes relacionats amb l'àudio, i el món de la comunicació, a preus molt competitius. La més avançada tecnologia en comunicacions sense fils.

AUDIOTECNOLOGÍAS

www.audiotecnologias.com

contact@audiotecnologias.com

Tel. 931 683 388

 

VSN

 VSN OK

 

VSN és una companyia d’alta tecnologia amb presència global, especialitzada en el disseny de solucions de software avançades per a la indústria del Broadcast i Media.
Ofereix solucions per resoldre les necessitats en entorns d'arxiu, gestió de continguts audiovisuals, distribució multiplataforma, automatització i orquestració de fluxos de treball, planificació de la programació de canals lineals i no lineals, i producció de notícies. Totes elles resulten òptimes per a entorns de treball en remot amb equips deslocalitzats gràcies a la seva arquitectura oberta, escalable i basada en web, adaptable a entorns de treball en cloud i models de negoci SaaS.

VSN

www.vsn-tv.com

Tel. 93 734 99 70    

sales@vsn-tv.com

 

Cristaliza Servicios

Empresa de desenvolupament d’entorn web, aplicacions mòbils i desenvolupadors ad hoc. Departament especialitzat en consultoria digital en el sector dels mitjans. Us ajudem, primerament, a conèixer el seu estat actual i ajudar en la seva transformació digital.

CRISTALIZA SERVICIOS

rafael.perez@geoq.es

Tel. 661 07 22 65

Beyup

Una empresa dedicada a la comercialització de productes dirigits a mitjans, agències, anunciants finals i consultores.
Amb l’expertesa de l’equip al món dels mass media, amb la diferencial tecnologia de geolocalització de GEOQ i els seus algoritmes, plataformes i desenvolupaments propis, s’enfocaran en optimitzar inversions publicitàries, millorar KPI, observar conceptes de D2S i Incrementals de venda, i recolzar els equips de desenvolupament de negoci des de les dades.

BEYUP

 
 
Tel: 652 260 616

Encuentra Location Agency

 

La primera agència de localitzacions a Espanya. Més de vint anys oferint als nostres clients espais ideals per a les seves fotos, rodatges i esdeveniments amb les millors tarifes.

El nostre arxiu compta amb més de 6.000 localitzacions i gestionem un equip de scouters i location managers per a qualsevol mena de producció, a més d'un departament especial per a la gestió més eficient de tots els permisos.

ENCUENTRA LOCATION AGENCY
 
 
 
Tel. 935 557 786
 
 

HyperWorld

 

Un institut de sondeig creat el 2006, especialitzat en estudis editorials per a la ràdio.

Líder a França de la investigació musical des de 2010 gràcies a uns preus molt competitius i un enfocament innovador: 100% en línia des de la col·lecta fins a la restitució.

HyperWorld també té una experiència provada a Espanya i en altres països europeus.

HyperWorld

www.hyperworld.fr

contact@hyperworld.fr

Tel. +33 950 804 295

PatrocinaM

PatrocinaM és el punt de trobada entre marques i projectes. És el lloc, on els projectes poden trobar al seu patrocinador ideal, el lloc on les marques trobaran aquest projecte que els proporcionarà visibilitat, cobertura mediàtica, i vinculació a projectes de prestigi, solidaris, culturals, i experiències noves per a l'empresa.

PATROCINAM

www.patrocinam.com

Facebook / Twitter / Instagram / Vimeo

hola@patrocinam.com

 

Playtheatres

Plataforma de VOD en streaming especialitzada en les arts escèniques. Oferim gravacions d'obres senceres de teatre, òperes, dansa i música clàssica. També oferim el servei de producció audiovisual d'aquestes gravacions per a què les companyies puguin difondre els seus muntatges a través de la plataforma.

PLAYTHEATRES

playtheatres@playtheatres.com

www.playtheatres.com

Tel. 936 395 437

AEQ

Des de fa gairebé quaranta anys desenvolupa, fabrica i comercialitza equips, sistemes d'automatització i sistemes de producció per a ràdio, televisió i multimèdia.

La seva gamma de productes comprèn àudio per a broadcast, sistemes de comunicació i intercomunicació, emmagatzematge d'àudio i automatització i monitors de vídeo per a televisió. D'altra banda, AEQ proporciona l'àudio a nivell mundial de les retransmissions dels esdeveniments esportius internacionals més rellevants, com els jocs d'hivern de Pyongyang 2018, i els d'estiu de Rio 2016.

AEQ té la seva seu central a Madrid, amb oficines a Barcelona, Miami, Ciutat de Mèxic, Lisboa i Nova Delhi.

 

AEQ

www.aeq.es

nolivella@aeq.es

Tel. 659 994 655

Connect

Una empresa de tecnologia de programari que desenvolupa i comercialitza Enterprise Network Monitoring (NMS) i Operation Support Software (OSS) que serveix a mitjans, transmissions i indústries connectades.

Amb la seva innovadora solució, Kybio, Connect dota als seus clients d’un NMS/OSS més senzill i eficient per millorar la qualitat del servei i el cost total de propietat dels seus equips i instal·lacions habilitats per a IP.

Amb seu a Mérignac (Bordeus, França) i amb oficines comercials als Estats Units i a Kuala Lumpur, Connect conforma un sòlid equip d’experts, juntament amb una important xarxa de distribuïdors per oferir assistència local als seus clients de tot el món.

CONNECT

+33 533 890 500

n.deau@worldcastconnect.com

Catalana Occident Assegurances

catalana occident

Agent exclusiva d'assegurances de Catalana Occident, especialitzada en assegurances pel sector audiovisual, PIME, responsabilitat civil d'empreses audiovisuals, esdeveniments, rodatges, maquinària i equipament electrònic i de filmació, accidents de rodatge, cancel·lació d’esdeveniments, weather day, etc.

Protecció d'autònoms i empresaris, automòbils, llar, estalvi, salud, vida, riscos industrials, etc. 

CATALANA OCCIDENT ASSEGURANCES   

666 594 492

vicky.prenafeta@agentes.catalanaoccidente.com

www.catalanaoccidente.es

 

Señora X Productions

Una productora audiovisual de Barcelona que, a més de crear continguts propis i oferir serveis d’animació, disseny 3D, captació, muntatge i edició de vídeo, postproducció i Motion Graphics, compta amb un programa de desenvolupament per acabats de graduar a la FX Animation Barcelona 3D School en etapa de desenvolupament i creixement professional.

Aquest programa s'enfoca en la transferència de pràctiques i finançament dels seus projectes, amb l'objectiu de professionalitzar els seus treballs permetent tenir un feedback experimentat per desenvolupar-se com professional i que, al seu torn, pugui ser contractat per empreses externes.

SEÑORA X PRODUCTIONS

señoraxproductions.com

lucila@fxanimation.es

Tel. 934 814 391

 

Residències del Centre Audiovisual de Roca Umbert

rufa

Roca Umbert és una antiga fàbrica tèxtil que s’ha transformat en un espai cultural, de caràcter multidisciplinar, que treballa amb el teixit econòmic emergent i, en particular, amb el sector audiovisual de proximitat.

Un dels seus equipaments principals, el Centre Audiovisual, amplia les seves instal·lacions per acollir més empreses, autònoms i emprenedors del sector audiovisual i les indústries creatives. Ja s’han posat en funcionament les noves residències i viver d’empreses: 900 m2 de mòduls, espais de coworking, sales de reunió i de formació, taller i locutori. Tots completament equipats i amb serveis avançats.

ROCA UMBERT FÀBRICA DE LES ARTS SL 

www.rocaumbert.cat

Twitter / Facebook / Instagram

Tel. 93 861 49 41

C/ Enric Prat de la Riba 77
08401 Granollers (Barcelona)

multiCAM SYSTEMS

Dissenya solucions innovadores de producció de vídeo en viu. Les innovadores solucions tot-en-un ofereixen una interfície dedicada a respondre a cada tipus de necessitat.

Per ràdio, visual-ràdio totalment automatitzada gràcies a l'IA i la consola d'àudio i programa de ràdio interconnectats. Tenim solucions per a Web TV i TV, a més d’automatitzades gràcies a les nostres solucions interactives i una nova gamma de sistemes robòtics.
La transmissió en viu de múltiples fluxos, l'enregistrament i el podcasting a qualsevol plataforma de vídeo són característiques estàndard.

Les solucions de multiCAM permeten que un operador sense perfil tècnic faci tota la producció en directe.

multiCAM SYSTEMS

multicam-systems.com

jennifer@multicam-systems.com  

Tel. 0033 972 586 728

R-Media

Consultoria, distribució i venda d’equipament audiovisual i informàtic. Especialitzats en televisió i ràdio, unitats mòbils, arxiu AV, digital signage, sales de projecció, streaming multiplataforma. També ofereixen rodatges i transmissions de vídeo en directe amb drones.

R-MEDIA

http://www.r-media.cat/

rfranch@r-media.cat

Tel. 938 614 941 / 653 925 114

C/ Enric Prat de la Riba 77
08401 Granollers (Barcelona)

RCS Europe

Líder mundial en programari de ràdio i televisió. El seu programari s’utilitza en més de 14.500 emissores de ràdio, canals de televisió per cable i de música, xarxes de ràdio per satèl·lit i llocs web de música a tot el món.

La següent generació d'aplicacions de programari es centrarà en el dispositiu mòbil i les tauletes. RCS és a l’avantguarda amb Selector2GO, Zetta2GO i Aquira2GO, que proporcionen un programari potent a tots els usuaris sense importar on estiguin.

Les solucions de programari RCS són extremadament fiables, còmodes, intuïtius, flexibles i ràpides i estan recolzades per un suport de categoria mundial.

RCS EUROPE

www.rcsworks.com

lguiffant@rcseurope.com

Tel. +33 (0)1 78 14 27 37

 

Plató Granollers

Més que un plató de televisió, de cinema o de fotografia. Dins d’una antiga fàbrica tèxtil, a menys de 20 minuts de Barcelona, disposareu d'espais de rodatge en naus diàfanes, antigues centrals tèrmiques d'energia, ideals per a rodar cinema, espots publicitaris, videoclips musicals. Ubicacions úniques per a localitzadors, productores, productors audiovisuals... Totes les facilitats perquè les vostres produccions siguin un èxit i els costos continguts.

Ofereix amplis espais de producció, sala de maquillatge, pàrquing, accés de descàrrega a peu de plató i plataformes elevadores. I uns preus de lloguer de platós i d’espais de rodatge inmillorables.

PLATÓ GRANOLLERS

www.platogranollers.cat

Tel.  938 400 633 / 609 775 829

Produccions Planetàries

Volem ser el partner en solucions de màrqueting i comunicació de la teva empresa. Des de 1998 desenvolupem serveis audiovisuals i de comunicació per empreses, entitats i organismes públics i privats.

El nostre equip de treball s’encarrega de tot el que us pugui fer falta per la producció de qualsevol tipus de producció audiovisual, vídeos corporatius, disseny de pàgines web, creació o restyling d’imatge corporativa, fotografia, estereoscòpia 3D…

Un únic interlocutor per tirar endavant els vostres projectes i per ajudar-vos a vendre més, a tenir més notorietat, a comunicar millor els vostres serveis.

PRODUCCIONS PLANETÀRIES    

www.propla.net

Facebook / Vimeo

info@propla.net

Tel. 938 400 633

 

CAT Helicopters

Empresa d'helicòpters que ofereix treballs aeris, filmacions aèries, vols panoràmics per la ciutat de Barcelona i vols a la carta.

CAT HELICOPTERS

ernest@cathelicopters.com

Tel. 932 240 710

www.cathelicopters.com

 

DVillarreal.com

Agència de continguts creatius ubicada al centre de Catalunya.

Creada per dos joves artistes i molts col·laboradors, estem especialitzats en continguts audiovisuals originals per a xarxes socials.

DVILLARREAL.COM

hola@dvillarreal.com

dvillarreal.com

Els petits detalls podcasts


Una plataforma de podcasts i productora radiofònica, audiovisual i multimèdia, que treballem apassionadament perquè les narracions a través de l’àudio i les estratègies de les marques interaccionin.

Realitzem diferents continguts radiofònics. D’una banda, i sempre amb la finalitat que el nostre públic trobi un espai de desconnexió alhora que decideixi escoltar-nos, ens agrada explicar històries que parlin sobre els petits detalls del nostre dia a dia. Som moments i experiències. I, de l’altra, t’ensenyem tots els passos que necessites saber per crear el teu podcast low cost.

Finalment, enllacem els nostres continguts amb les marques interessades amb la nostra oferta.

ELS PETITS DETALLS PODCASTS

Tel. 637 057 570

elspetitsdetallsproduccions@gmail.com

www.elspetitsdetallspodcasts.cat

Latitud BCN

Productora audiovisual ubicada al barri del Poble Nou (Barcelona) dedicada a l’estratègia, creativitat, producció i post-producció i màrqueting de continguts. Especialitzats en fluxos de producció optimitzats, oferint solucions a mida segons les necessitats de cada projecte i client.

Espai propi de gravació amb chroma i fons ciclorama. Disposem d'equips propis i una àmplia xarxa de col·laboradors.

Producció de cursos online per a plataformes formatives (microlearning). Organització d'esdeveniments digitals (Kick-Off meetings, presentacions de producte, case study). Microcontinguts per social media, videos corporatius i videos de producte per ecommerce. 

LATITUD BCN

Tel. 649 892 164

juanantonio.domingo@gmail.comvpablo@onioncomunicacion.com

latitudbcn.com

Hindenburg Systems

Empresa danesa de programari especialitzada en solucions intuïtives per a la producció professional de podcasts, ràdios i audiollibres.

Oferim funcions tecnològiques innovadores que permeten als narradors centrar-se en explicar una gran història, mentre que el nostre programari garanteix resultats de qualitat de difusió.

Els nostres productes es desenvolupen en estreta col·laboració amb usuaris professionals per garantir que les nostres eines proporcionin solucions reals als reptes de la producció d’audiollibres, ràdio i podcasts.

HINDENBURG SYSTEMS

hindenburg.com

chris@hindenburg.com

Tel. +45 43 42 32 31

GeoQ

Una empresa tecnològica amb especialització en servei de perfilat, campanyes i ús de dades.
GeoQ ha desenvolupat un SDK que permet conèixer els hàbits i costums. De manera que permet als clients que tenen integrat el nostre SDK en les seves aplicacions de poder segmentar i realitzar campanyes i notificacions molt més específiques en funció del públic objectiu, aconseguint un major nivell d’èxit a les campanyes.

GeoQ      

www.geoq.es

rafael.perez@geoq.es

Tel. 661 07 22 65

 

JVC Professional

Oficina a Espanya de la multinacional japonesa JVC KENWOOD, fabricant especialista en material audiovisual, equips de comunicacions i material mèdic.

Cada marca té divisions amb productes diferents. A JVC hi ha una divisió per al mercat de consum, una altra per al mercat professional i una altra per al mercat mèdic.

A JVC Professional fabriquem diferents tipus de càmeres per a reporters, televisions, productores, videofotògrafs, centres de formació, etc. També fabriquem monitors, pantalles i projectors professionals.

JVC Professional va ser el primer fabricant a introduir el codificador de streaming a la pròpia càmera.

JVC PROFESSIONAL

es.jvc.com

Facebook / Twitter / Youtube

federico.isabal@es.jvckenwood.com 

Tel. 609 45 79 60

NRDmultimedia

Establerta el 1993, és una companyia líder en la implementació de solucions per a l’automatització i digitalització de la producció audiovisual.

Un equip multidisciplinar de professionals amb llarga experiència en tecnologia broadcast i IT que ofereix solucions tecnològiques a televisions, productores, centres d’ensenyament, institucions i organismes públics, creadors i distribuïdors de continguts i empreses a nivell nacional i internacional.

Ens preocupem pels nostres clients, oferint-los diferents nivells de manteniment i suport postvenda per aconseguir una completa satisfacció per part dels usuaris.

NRDmultimedia

nrd.es

nrd@nrd.es

Tel. 34 932 238 000

Lang Iberia

És una empresa germano-espanyola, proveïdor d'equipament de vídeo i tecnologia relacionada.

L'empresa dóna servei als seus clients amb suport tècnic, lloguer i venda de productes d'alta gamma i a més, proveeix personal format i experimentat tant per a la instal·lació com per a l'operativa.

Lang Iberia actúa exclusivament com a empresa B2B i es compromet a proveir als seus clients amb absoluta neutralitat.

*NOVES SOLUCIONS PER AL DESENVOLUPAMENT D'ACTIVITATS EN L'ESPAI PÚBLIC

Atesa la situació actual de pandèmia per coronavirus SARS-CoV-2, volem ampliar el nostre catàleg de productes, oferint per una banda la nostra gamma de productes per a la filtració i desinfecció de l'aire: UVC Sanitizer, dissenyats i certificats a Alemanya, que fan ús de la radiació ultraviolada UV-C, sense riscos per a la salut, i amb una eficàcia certificada de fins a un 99,9 %.

I per l 'altra banda, el DMN008 Doorman, assistent per a la direcció i control del flux de visitants, amb tecnología de reconeixement per imatge, capaç de detectar febre i l'ús adequat de màscaretes.

Lloguer

Oferim únicament productes seleccionats de reconeguts fabricants internacionals, a través de proves exhaustives. El nostre estoc inclou projectors, mescladors, controladors, servidors, càmeres i pantalles, amb tecnologia LED.

Venda

És possible comprar equipament, no només com a producte nou, sinó també com Lang Serviced o equip usat. Fins i tot després de la compra el nostre servei no finalitza. El mantenim regularment informat sobre actualitzacions i noves versions.

Personal

Gràcies a molts anys d'experiència, profund coneixement especialitzat i la competència bilingüe, el nostre grup d'especialistes locals ha crescut per satisfer les demandes d'esdeveniments internacionals de totes les dimensions. Atorguem especial importància a la comprensió de les necessitats de personal dels nostres clients i al desplegament dels tècnics d'acord amb les seves competències.

LANG IBERIA

www.lang-iberia.com

info@lang-iberia.com

Tel. 936 886 042

FX Animation Barcelona 3D & Film School

Amb més de tretze anys d’experiència i reconeguda internacionalment com una de les millors escoles d’animació i cinema del món, és un centre superior amb titulació pròpia d’alt rendiment, amb seu única a Barcelona i amb dues àrees de formació: 3D/animació i cinema.

Guardonada amb el Premi Sant Jordi de Cinematografia (RNE) per la seva aportació a la indústria i qualificada com la millor escola de VFX d’Europa, Espanya i quarta en l’àmbit mundial pels premis The Rookies, compta amb un mètode pedagògic i d’innovació que obté un resultat del 99% d’inserció laboral dels alumnes, tant a nivell nacional com internacional.

FX Animation Barcelona 3D & Film School

fxanimation.es

lucila@fxanimation.es

Tel. 934 814 391

SensationALL

Oferim serveis de desenvolupament perquè empreses i institucions integrin les tecnologies digitals en processos interns i externs, permetent-les interactuar amb el seu públic objectiu de forma innovadora.

Combinem la nostra capacitat de programació en base a algoritmes matemàtics amb la incorporació de noves tecnologies per a la creació de continguts i experiències de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta. El nostre software propietari ens permet replicar qualsevol escenari o objecte real en un entorn digital, per integrar-lo en aquestes tecnologies, aportant noves oportunitats de negoci tangibles per a diversos sectors.

SensationALL

www.sensationall.eu

marta.bellavista@sensationall.eu

Tel. 627 263 038

 

Martin Cover Mics

Fabricants de protectors d'un sol ús per a micròfons.

MARTIN COVER MICS

martincovermics.com

info@martincovermics.com

Tel. 931 246 444

Voizzup

Ajuda emissores de ràdio a avaluar els continguts d'antena diàriament, segon a segon. Ho fan aplicant ciència de dades i analitzant els comportaments d'escolta dels oients a través de les aplicacions mòbils de l'emissora.

Entrenen equips d'antena per a convertir aquest insight diari en millora continua.

VOIZZUP

www.voizzup.com

tommy@voizzup.com

Tel. 31 642 507 210

Amor y lujo

Neix a finals de 2016, amb la trobada entre la directora/productora veneçolana Andrea H. Catalá i la guionista/productora espanyola Almudena Monzu. Es van conèixer en un festival de cinema a l'Havana el 2008 i des de llavors han compartit la seva passió pel cinema. Van triar Barcelona per obrir la seva pròpia productora.

Brindem serveis de producció i ens agrada. Produccions per a Trivago, Erika Lust i Arrels, entre altres. Ser professionalment impecables és tan important com tenir cura del costat humà dels processos audiovisuals. També produïm contingut original i donem suport a projectes externs amb assessorament de desenvolupament.

AMOR Y LUJO

www.amorylujo.com

diga@amorylujo.com

Tel. 676 426 952

Dalet

Les solucions i serveis de Dalet permeten a les organitzacions de mitjans crear, administrar i distribuir contingut de manera més ràpida i eficaç, maximitzant al màxim el valor dels actius. Basat en una fundació àgil, Dalet ofereix sofisticades eines col·laboratives que permeten fluxos de treball d'origen a finalització per a notícies, esports, preparació de programes, postproducció, arxius i gestió de contingut empresarial, ràdio, educació, governs i institucions.

Les plataformes Dalet són escalables i modulars. Ofereixen aplicacions dirigides amb capacitats clau per abordar funcions crítiques d'operacions de mitjans petits a grans, com planificació, organització de fluxos de treball, ingesta, catalogació, edició, xat i notificacions, transcodificació, automatització de reproducció, distribució multiplataforma i anàlisi.

DALET

www.dalet.com

contact@dalet.com

Tel. 910 375 444

 

 

WorldCast SYSTEMS

Un proveïdor líder de solucions que cobreix tota la cadena de difusió, des de la contribució de camp fins a la distribució d’àudio/vídeo a través d’IP, transmissió FM, codificació RDS, mesura de senyal, telemetria, gestió d’antenes, control, etc.

Amb les nostres marques consolidades APT, Ecreso, Audemat i la solució NMS Kybio Media, comptem amb la confiança de clients de tot el món, inclosos grans operadors de xarxes, autoritats reguladores, emissores nacionals i estacions comunitàries. Des del subministrament de productes i programari fins a solucions completes clau en mà, acompanyem els nostres clients durant totes les fases del seu projecte.

WORLDCAST SYSTEMS

www.worldcastconnect.com/es

+33 557 928 928

n.deau@worldcastconnect.com

Lavinia Services

Lavinia 2016

Empresa audiovisual que ofereix solucions tecnològiques integrals adaptades a les necessitats de cada client, aportant tots els recursos necessaris així com una visió innovadora del mercat audiovisual.

LAVÍNIA 

932 723 410

info@laviniaservices.com

www.lavinia.tc

Scenik Productions

La nova productora i distribuïdora d'arts escèniques dirigida exclusivament a la promoció i difusió d'espectacles en tots els formats.

La nostra experiència ens ha permès tenir una visió global del món de l'espectacle i les necessitats que requereixen els artistes i també els programadors.

Amb Scenik Productions podràs realitzar la publicitat del teu espectacle i programar-lo en diverses sales.

Realitzem la campanya de màrqueting i publicitat en premsa, ràdio i TV, creem i dissenyem la teva pàgina web perquè siguis més visible en el mercat artístic. Tot això i molt més perquè el teu espectacle tingui llum pròpia.

Si vols promocionar i difondre el teu espectacle, Scenik Productions és la teva solució!

SCENIK PRODUCTIONS

mercedesruizdelafuente@gmail.com

Tel: 650 551 147

 

EnVeuAlta

 

Empresa dedicada a l'enregistrament de textos literaris. Volem fer arribar la literatura a col·lectius tan diversos com persones amb discapacitat visual, amb dificultats d'aprenentatge, persones vingudes d'arreu que estudien la nostra llengua... També al públic en general, com a diversió, entreteniment i font cultural.

També oferim els nostres serveis a empreses de publicitat, productores, editorials, biblioteques... Actualment, ens podeu sentir, cada mes, als contes d'El Tatano (cavallfort.cat/audiocontes), la revista de Cavall Fort, adreçada als més petits de la casa.

EnVeuAlta

www.enveualta.cat

Tel. 617 685 771

enveualta.cat@gmail.com

soundcloud.com/enveualtacat

facebook.com/enveualta