Directori d'Empreses Canal de Vídeo

Programa

programa 2016

La 17a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya arriba amb un programa innovador, de plena actualitat i més ambiciós que mai. Destaquen grans professionals i empreses destacades del sector audiovisual de Catalunya al capdavant de més d'una trentena de ponències, presentacions i activitats entorn al sector audiovisual, tecnològic i creatiu. El certamen seguirà el mateix format que l'any passat, destacant l'espai Fira MAC dedicat a les empreses i incorporant una important novetat: l'OPEN MAC.

I és que el MAC s’estendrà a partir d'ara per la ciutat de Granollers, més enllà dels límits físics i temporals del certamen, gràcies a l'OPEN MAC.

Aquesta nova orientació tindrà un ambaixador de luxe: el polifacètic i multipremiat creador Joan Fontcuberta, fotògraf, artista, docent, assagista i crític, que pronunciarà la sessió magistral "La fúria de les imatges" prèvia a l’encontre professional. 

El programa tindrà els mateixos espais de l'any passat i s’articularà a través dels 4 espais del MAC: Espai 1 (Sala de ponències principal), Espai 2 (Plató), Espai 3 (amb les sales 1, 2, 3 i 4) i Fira MAC (Speech Corner i Tecno MAC.

Descarrega ja el PROGRAMA!