Directori d'Empreses Canal de Vídeo

16ena EDICIÓ DEL MERCAT AUDIOVISUAL DE CATALUNYA

"Mercat d'idees i solucions de programació"

El dia 3 de juny Roca Umbert de Granollers es convertirà novament en el punt de trobada del sector audiovisual català gràcies a la 16a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya.

Sota el lema “Mercat d’idees i solucions de programació”, el certamen d’enguany es presenta en una jornada única però intensa amb l’objectiu de seguir oferint als participants les claus que estan definint el procés de transformació del sector audiovisual.

Els Premis MAC són la gran novetat d’aquesta edició, amb les dues convocatòries impulsades conjuntament amb la Xarxa, TV3, Catalunya Ràdio i Granollers Audiovisual, que tenen l’objectiu de fomentar la producció de projectes televisius i radiofònics que siguin d’interès per als mitjans nacionals i també per als locals, i amb el Concurs de Projectes Transmèdia, que enguany arriba a la tercera edició en col·laboració amb Guionistes Associats de Catalunya (GAC).

La presència de les empreses del sector a través de la Fira MAC serà un altre dels grans eixos del MAC. Les empreses i els autònoms tindran a la seva disposició diversos espais expositius on presentar i promoure els seus productes i serveis entre els professionals dels sectors tecnològics, audiovisual i creatiu.

Les actuals revolucions tecnològiques seran també motiu de reflexió al MAC: les dades massives, la televisió connectada, la comunicació mòbil, l’alta definició, la realitat augmentada... tot des d’una perspectiva eminentment funcional i amb el desig d’oferir solucions pràctiques orientades a personalitzar l’oferta. 

Esteu tots convidats. Us hi esperem!

Josep Maria Codina, gerent de GASL