Directori d'Empreses Canal de V├şdeo

Fira MAC, un espai al servei de les empreses

Les empreses tindran nous espais expositius on presentar i promoure els seus productes i serveis al p˙blic

La Fira MAC, emmarcada dins del Mercat Audiovisual de Catalunya -que se celebrarà el 3 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers-, introdueix enguany diverses novetats que fan d’aquest espai una oportunitat única per a les empreses que volen presentar i promoure productes i serveis entre els professionals dels sectors tecnològic, audiovisual i creatiu.

La fira oferirà a cada empresa un espai expositiu propi i quatre modalitats de ser-hi present, i seguirà impulsant l’espai de dinamització empresarial, una zona de treball especialment pensada per als participants de la Fira MAC per donar rapidesa i intensitat al negoci empresarial, i potenciar el contacte entre empreses i clients. A més, enguany es convidarà les empreses que van ser presents a la passada edició del MAC a presentar les seves propostes i novetats.

Els objectius de la Fira són: oferir un espai de trobada per a pimes, autònoms o emprenedors del sector audiovisual i de les indústries creatives; presentar al sector audiovisual les novetats de les empreses i indústries creatives; ser una plataforma per a nous emprenedors i pimes, i fomentar les col·laboracions i/o els projectes conjunts entre empreses.

Nous espais expositius i quatre modalitats de participació, novetats de la Fira

Enguany la Fira MAC recupera els espais expositius per a les empreses participants, que podran promoure els seus productes i serveis i mostrar-los al públic en un espai exclusiu i d’una manera dinàmica, visual i molt propera. Cal destacar que, dels 1.777 metres quadrats de què disposa el MAC, 560 estaran dedicats a la Fira, 118 dels quals es destinaran als espais expositius.

A banda dels espais expositius, la Fira ofereix noves modalitats de ser-hi present:

- L’opció A. Fira MAC AUDIOVISUAL. Les empreses podran realitzar càpsules audiovisuals per mostrar les seves novetats en productes i serveis. Els espots publicitaris seran produïts per l’organització del certamen a través de Producciones El Videocassette i es projectaran durant el MAC, així com en totes les plataformes de difusió del certamen.

- L’opció B. Fira MAC EXPOSITIU. Les empreses mostraran els seus productes i serveis en un espai obert, exclusiu i còmode on atendre els clients potencials.

- L’opció C. Fira MAC DEMO. Les empreses podran oferir una demostració sobre el seu producte i servei als diferents espais de la Fira MAC.

- L’opció D. Fira MAC CATÀLEG. Les empreses que vulguin podran també contractar una pàgina de publicitat al catàleg del MAC.

Des del 27 de març i fins al 8 de maig, les empreses que estiguin interessades podran inscriure’s a la Fira responent al formulari que apareix a la pàgina web del MAC.

Més informació