Directori d'Empreses Canal de Vídeo

Premis MAC

Després de dos anys de col·laboració amb els Guionistes Associats de Catalunya (GAC) amb el Concurs de Projectes Trànsmèdia, el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) amplia les convocatòries per fomentar la producció audiovisual.

En aquesta edició, el MAC torna als seus orígens. Durant la primera edició del certamen, el 2 de maig de 2000, el Circuit de Televisions Locals i l’Ajuntament de Granollers ja fan una aposta amb l’objectiu de crear un punt de trobada on productores i televisions poguessin mostrar productes per establir relacions i intercanviar continguts.

Ara l’aliança s’amplia. La Xarxa, TV3, Catalunya Ràdio i Granollers Audiovisual obren dues convocatòries per a la producció de projectes televisius i radiofònics que siguin d’interès tant per als mitjans nacionals com per als locals. Una iniciativa conjunta que vol estimular el sector audiovisual català a generar continguts innovadors per encaixar a les graelles de TV3 i els canals locals, d’una banda, i de Catalunya Ràdio i les emissores municipals, de l’altra.

Ja podeu consultar les bases de la convocatòries públiques per a la presentació de projectes de programes de televisió i ràdio. Enguany, el Concurs de Projectes de Transmèdia obrirà la convocatòria el mateix dia del certamen, el 3 de juny. Per tant, fins aleshores, no es coneixeran les bases.