Directori d'Empreses Canal de Vídeo

AUDIOVISUAL MAC

Punt de trobada del sector audiovisual

MAC 2014 "De la generació a la conversió"

El Mercat Audiovisual de Catalunya ha tancat la seva quinzena edició amb èxit de participació i consolidant les noves línies de programació com les Càpsules OMAC o els espais de trobada dels professionals del sector amb la complicitat de la Xarxa Audiovisual Local, el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya o els Guionistes Associats de Catalunya.

El certamen ha acollit la presència de gairebé 500 professionals del sector (dels 705 inscrits prèviament) així com la programació en directe via streaming ha rebut més de 600 connexions en el transcurs de tota la jornada. 

Deixant de banda la programació oficial, el certamen ha ofert enguany als seus assistents una exposició dedicada a les catorze edicions anteriors del Mercat; espais de trobada entre els professionals del sector; presentacions de proveïdors del sector així com espais de presentacions de novetats sectorial, entre les quals cal destacar la de la cooperativa de professionals del sector. 

L’Observatori MAC, plataforma de suport al sector audiovisual 365 dies l’any via internet, ha celebrat en aquesta edició el seu primer any de vida, assolint una implementació destacada en el sector. Després de prop d’un any de funcionament i de la implementació de més de 2.000 notícies; la plataforma ha aconseguit consolidar-se com una de les eines referents dels sector assolint més de 5.000 visites, fruit de l’activitat de més de 2.000 usuaris únics. 

15 edicions de Mercat Audiovisual de Catalunya a Granollers. 15 mercats contemplant el passat, vivint el present i imaginant el futur. GRÀCIES!