Directori d'Empreses Canal de Vídeo

AUDIOVISUAL MAC

Punt de trobada del sector audiovisual

MAC 2013: "Nous models per a nous contextos"

L'Audiovisual MAC és un punt de trobada, intercanvi i reflexió dels professionals del sector de l'audiovisual de proximitat a Catalunya.

Tal com indica el lema d'enguany, "Nous models per a nous contextos", el MAC proposa dos àmbits d'actuació que, malgrat tenir les seves particularitats, es complementen formant part d'una mateixa realitat.

 

El Pre-MAC: nous models

En el Pre-MAC parlem de nous models a l'hora de concebre, elaborar i distribuir els continguts audiovisuals. Noves plataformes, nous llenguatges i noves formes d'explotació del fet audiovisual en si mateix.

Es tracta d'una jornada en què s'exposaran casos tangibles d'aplicació de projectes audiovisuals en dispositius mòbils, en segones pantalles o en multiplataformes.

L'elaboració de projectes transmèdia; les darreres tendències del mercat del Branded Content o les formes de monetitzar les estratègies de TV social i la conversió a Internet seran els eixos estructurals de la primera jornada del MAC.

 

El MAC: nous contextos

Com és tradicional, la jornada central del MAC estarà dedicada als professionals dels mitjans de comunicació de casa nostra. La catorzena edició del MAC ofereixals participants sessions especialitzades en la coneixença de models internacionals de comunicació públics.

Els sistemes d'organització, de distribució, de selecció de continguts i de les seves estratègies de promoció seran els grans protagonistes d'aquesta jornada en què participaran col·legues procedents de models de referència internacionals.

Finalment, és necessari destacar el fet que dins de l'àmbit del certamen se seguiran provocant espais de relació i transferència de continguts entre els proveïdors de serveis i els agents del sector (Fira MAC).