Directori d'Empreses Canal de Vídeo
  • Entrada MAC 08
    Entrada MAC 08
  • Acreditacions MAC 08
    Acreditacions MAC 08
  • Recollida de material
    Recollida de material

Audiovisual MAC

Punt de trobada de tot el sector audiovisual de proximitat

Tot just passada la 9a edició, els dies 28 i 29 de maig de 2008, l'Audiovisual MAC ja prepara la nova edició del 2009 per tal de tornar a ser el punt de trobada de tot el sector audiovisual de proximitat.

Les nou edicions ja celebrades avalen l'Audiovisual MAC com a l'únic esdeveniment d'aquestes característiques existent en l'àmbit europeu, tant per la seva capacitat de generar negoci en el sector tecnològic com pel foment de la producció i l'intercanvi de continguts.

L'Audiovisual MAC és el punt de trobada i de reflexió al voltant de la comunicació de proximitat. Els professionals poden visitar la fira tecnològica i el mercat de continguts, així com assistir a les ponències que durant els dos dies es desenvolupen al voltant dels temes que afecten al sector.

També es lliuren els premis Audiovisual MAC, creats amb l'objectiu d'incentivar la producció, la qualitat i la innovació en el sector audiovisual, que contemplen quatre categories: Projecte Nou Format, Projecte Seriat, Projecte Multiplataforma i Tecnològic. D’altra banda i com a novetat del 2008, se celebra una Mostra de Programes de TV Local. .