Convocats els premis a la investigació sobre comunicació audiovisual del CAC

04/05/2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Convocada la 30a edició dels Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual. El Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha obert la convocatòria d'uns premis que volen distingir els treballs de recerca de qualitat realitzats de forma individual o col·lectiva que destaquin especialment, tant pel seu rigor metodològic com per les aportacions que representin una novetat en aquest àmbit.

Les investigacions vàlides a presentar poden ser de qualsevol temàtica referent als serveis de comunicaicó audioviusal, sigui quin sigui el suport, la tecnologia i la plataforma de distribució. També poden optar a la convocatòria treballs de qualsevol disciplina o àrea de coneixement, com ara la comunicació, el dret, la política o l'economia. 

En els dos casos, el jurat valorarà les recerques que aportin conclusions i resultats que tinguin una aplicació pràctica en el sector audiovisual català. 

El primer premi està dotat amb 5.000 euros bruts i el segon, amb 2.000 i el termini per presentar els treballs finalitza el 21 de setemebre de 2018. 

El CAC també té altres convocatòries en marxa que podeu consultar aquí

+ Info

El Clúster Audiovisual i Barcelona Activa repeteixen el Job Market Place

11/04/2018
Foto: Clúster Audiovisual de Catalunya

Busques feina en el sector audiovisual? Apunta't aquesta data a l'agenda! El proper 17 d'abril, el Clúster Audiovisual de Catalunya i Barcelona Activa repeteixen el JOB MARKET PLACE, on espai on podràs conèixer empreses del sector audiovisual que cerquen professionals com tu. Per accedir-hi cal que facis el teu currículum detallant l'oferta que t'interessa. Les places són limitament i només es pre-seleccionaran els CV que s'ajustin més als perfils sol·licitants.

+ Info

Últims dies per a presentar-se a la beca de cinema documental “Vist per…”

La convocatòria, que arriba a la 4a edició, promou la producció de curtmetratges de no-ficció de Granollers i el Vallès Oriental 21/02/2018