+ Info

Ja has resintonitzat TV3HD?

El canal canvia de freqüència i s’incorpora al múltiplex de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals 25/04/2018

Des del 20 d’abril, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) agrupa tots els canals en un sol múltiplex (MUX). D’aquesta manera, gràcies a les noves possibilitats tecnològiques de compressió, pot reunir tota l'oferta de canals i emissores en el MUX propi i deixar d'emetre el canal TV3HD a l’espai de lloguer que tenia fins ara al MUX privat d’Emissions Digitals de Catalunya.

+ Info

Premiats joves talents de l'audiovisual a Granollers

La gala Gra d'Or guardona 4 treballs fets per joves d'entre 12 i 35 anys 23/03/2018

Granollers ha viscut, un any més, la gala Gra d'Or. Viu-lo en Pantalla Gran 2018. Un acte que premia els treballs audiovisuals de joves d'entre 12 i 35 anys. El veredicte i el visionat dels 7 treballs presentats s'ha fet aquest dijous al vespre. En total s'han guardonat 4 projectes.

+ Info

Neix PatrocinaM, una plataforma que connecta projectes culturals i marques

16/03/2018

Heu desenvolupat un projecte audiovisual i us cal trobar un patrocinador? PatrocinaM és una nova eina que pot ajudar-vos en aquesta tasca. Una plataforma que opera com un aparador de projectes culturals que proporciona visibilitat, cobertura mediàtica i vinculació amb el món empresarial.

+ Info

La Xarxa de Televisions Locals estrena Territori Contemporani

És un programa sobre art i cultura contemporània fet amb la col·laboració de VOTV 09/03/2018

La Xarxa torna a estar d’estrena. Després de poques setmanes d’haver posat en antena Connecti.cat, el passat 4 de març va engegar Territori Contemporari, un programa sobre art i cultura contemporània a comarques.

+ Info

La Xarxa estrena el programa Connecti.cat

Trenta televisions locals col·laboren en aquest format basat en reportatges i connexions en directe 21/02/2018

‘‘Connecti.cat’ és un programa a cavall entre la informació i l’entreteniment, basat en connexions en directe i també reportatges sobre diferents punts de Catalunya on es forgen històries d’interès humà o bé són notícia per un fet d’actualitat. El programa és una producció de La Xarxa de Comunicació Local en col·laboració amb una trentena de televisions de proximitat.