Torna

S’amplia el termini del 6è Concurs de Guió de Projectes Transmèdia

El premi pel projecte guanyador està dotat amb 2.000 euros 20/09/2018
El 6è Concurs de Guió de Projectes Transmèdia, organitzat pel Mercat Audiovisual de Catalunya i Guionistes Associats de Catalunya  amplia el termini de recepció fins al divendres 26 d’octubre.
 
Aquesta edició del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia GAC-MAC està dotat amb un premi per al guanyador de 2.000 € i amb el desenvolupament del dossier de producció per part de la Plataforma MiLab Blanquerna.  A més, el concurs compta amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, que promociona la convocatòria a través dels seus canals de comunicació.

Els projectes transmèdia proposen una narració a través de múltiples plataformes en què cada element contribueix de manera única a crear i compartir un univers narratiu que amplia l'experiència de l'espectador tradicional.


CONSULTEU LES BASES DEL CONCURS AQUÍ

QUI HA GUANYAT EN EDICIONS ANTERIORS?

Susi, una elefanta a l’habitació, de la guionista i fotògrafa Ana Luz Sanz, ha estat el projecte guanyador de la darrera edició. Un treball que combina realitat virtual amb vídeo i proposa una reflexió sobre els drets dels animals i la relació de les ciutats amb els zoològics. El jurat en va destacar “la potencialitat per utilitzar la narrativa transmèdia amb experiències immersives que milloren l’empatia cap als animals i la seva capacitat educativa i de conscienciació social”.
 
De moment, Susi, una elefanta a l’habitació s’ha desenvolupat en format de web documental, un curtmetratge linial i una app amb tecnologia de geolocalització. Es dóna la circumstància que aquest mes d’agost també ha estat mereixedor del premi al millor pitch de projecte al Mediamorfosis Argentina, celebrat a Buenos Aires.
 
Els projectes Supercaballo, del guionista i soci del GAC David Muñoz; Barnacas II, la memoria barraquista de Barcelona d’Oscar Dhooge i Atelier(s) de Mikel Mas.

Podeu trobar més informació dels guanyadors de l'any passat clicant aquesta notícia i aquesta entrevista