Torna

Noves incorporacions, amb accent internacional

L'organitzadora del certamen de ràdio més important del món serà a la taula internacional del Podcast IN/OUT 31/05/2018

A només dos dies de la 19a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’organització ha pogut confirmar l’assistència d’una ponent d’una gran importància en el sector de la ràdio europeu. Es tracta de Rosemary Smith, que s’incorporarà a la taula internacional Una mirada diversa del Podcast IN/OUT que parlarà sobre les tendències de la radio i l’àudio a Europa i comptarà amb servei de traducció simultània. 

ROSEMARY SMITH té una trajectòria de més de 15 anys en la promoció de la ràdio digital i és l’encarregada d’organitzar Radiodays Europe, el certamen de la ràdio i l’àudio més important del món on hi participen 1.500 professionals de 62 països diferents, el Podcast day Europe, que tindrà lloc el proper 12 de juny a Copenaghen. 

MÉS INCORPORACIONS
Carles Pérez, director d’El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac, el musical matinal més escoltat de Catalunya, i 
Òscar Fernández (director del Catalunya migdia de Catalunya Ràdio) compartiran taula amb Jordi Basté, director d’El món a RAC1, a la primera sessió del Podcast IN/OUT. Serà una taula on els tres professionals parlaran sobre com els nous formats, com els podcasts, afecten als programes de ràdio convencional.

ÒSCAR FERNÁNDEZ Es va incorporar a Catalunya Ràdio el 1996, al departament d'Esports. Ha realitzat els programes Tot gira i La jornada i també ha tingut l'oportunitat de participar en les transmissions dels partits de futbol del FC Barcelona i de l'Espanyol. També ha dirigit i presentat El matí de Catalunya Ràdiode l'estiu i actualment dirigeix i presenta l'informatiu Catalunya migdia

CARLES PÉREZ. Fa 12 anys que presenta El matí i la mare que el va parir a Ràdio Flaixbac. Va començar als 14 anys a la ràdio municipal del seu poble, fitxant dos anys després per Ràdio Gramenet de Santa Coloma. Des d’allà la seva carrera va fer un salt meteòric, fitxant per Flaix FM,fins que al 2006 va passar a Ràdio Flaixbac. A més, és conegut per la gira Va parir Tour i per ser el DJ del Barça.

NOUS TALENTS
Laura Muriel, editora en cap de VICE.com i directora i coordinadora del projecte El Podcast de VICE, ha estat l'últim fitxatge del Podcast Pitch, una sessió que pretén que els podcasters puguin donar a conèixer els seus projectes. 

LA DISTRIBUIDORA D'AUDIOVISUALS MÉS IMPORTANT D'EUROPA SERÀ AL MAC
La primera taula del MAC 2018 parlarà de la internacionalització de projectes audiovisuals de proximitat com una sortida a la complicada situació que està passant el sector. Organitzada amb la col·laboració de La Xarxa de Comunicació Local, comptarà amb Erika Scandone, de l’empresa italiana ADR Distribution. Es tracta d’una de les companyies europees de distribució de contingut audiovisuals més importants, especialitzada sobretot en programes de ficció, documentals, pel·lícules i sèries de televisió.