Torna

OPEN MAC, una nit fantàstika

Fantàstik Granollers protagonitzarà l'acte més obert al públic en general amb la projecció de quatre curts de gènere fantàstic 30/05/2018

La Nau B1 es convertirà la nit de dimecres 6 de juny en una sala de cinema per acollir una nova edició de l’Open MAC, l’activitat més oberta de tot el Mercat Audiovisual de Catalunya. Una col·laboració amb l’entitat granollerina Fantàstik Granollers ha permés organitzar Una nit fantàstika, una activitat que projectarà quatre curtmetratges de cinema fantàstic multipremiats internacionalment a festivals especialitzats com el de Sitges o el de Brussel·les. Les projeccions aniran precedides d’una taula rodona que reflexionarà sobre el present i el futur d’aquest gènere cinematogràfic.  Hi participaran Caye Casas (dibuixant, guionista i director de cinema), Marc Martínez (director de cinema) i Moisés Tuñón (representant de la plataforma de distribució de llargmetratges i curtmetratges FestHome).

A continuació et detallem les sinopsis i els tràilers dels curts que es projectaran, però aquí trobaràs tota la informació de l'OPEN MAC.

****Recorda que per assistir-hi cal que t'apuntis de forma gratuïta omplint aquest formulari.

HYBRIDS DE FLORIAN BRAUCH (FRANÇA, 2017)

?Quan la fauna marina ha d’adaptar-se a la contaminació que l’envolta, les regles de supervivència canvien. Un prodigiós treball animat d’especulació fantàstica sobre la postnatura. Com serien les lleis de la supervivència en una vida marina evolucionada a partir de l’adaptació a la contaminació extrema? Premi al millor curtmetratge d’animació al Festival de Sitges 2017.

CENTRIFUGADO DE MIREIA NOGUERA (ESPANYA, 2017)

Un jove ajuda a una dona gran a pujar la bugada fins a casa seva. Un cop dins el pis, la dona no sembla disposada a deixar-lo marxar... Una peça guanyadora, entre d’altres, del Premi al Millor Curtmetratge al Festival de Terror de Molins de Rei i seleccionat pels certàmens Cinelebú (Xile) i Brussels Short Film Festival (Bèlgica).

R.I.P.  DE CAYE CASAS I ALBERT PINTÓ (ESPANYA, 2017)

En un poble de mala mort, una dona prepara el funeral del seu marit amb cura. El seu propòsit és que tot surti a la perfecció, ja que, per a ella, és molt important quedar bé amb els convidats. Premi al millor curtmetratge al Festival de Sitges 2017 i Millor premi del public a millor curt I millor guió al Festival de Cine Fantástico de Canarias.

R.I.P. Shortfilm (trailer) from Andreu Adam Rubiralta on Vimeo.

KOOKIE DE JUSTIN HARDING (CANADÀ, 2016)

La Bree és una nena imaginativa de 9 anys que lluita per captar l’atenció de la seva mare. Aquesta, farta de les constants mentides de la seva filla, decideix donar-li una lliçó. Quan descobreix que la Bree ha estat robant galetes, reemplaça el pot per un altre amb la forma d’un sinistre cap de pallasso i rep una visita aterridora.