Torna

Jordi BastÚ i M˛nica Terribas al Podcast IN/OUT

Veus mediÓtiques i internacionals analitzaranáel fenomenádels podcasts a la jornada dedicada a la rÓdio del MAC 24/05/2018

Amb l’objectiu d’analitzar el fenomen dels podcasts, les publicacions digitals periòdiques que es poden descarregar d’Internet i que estan dictant noves pautes de consum, el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) i l’Observatori de la Ràdio a Catalunya (GRISS-UAB) han sumat esforços per portar a Granollers les veus més mediàtiques de la ràdio en català i els professional internacionals més punters del moment. Serà durant la jornada Podcast IN/OUT. Nous territoris de l’àudio digital, que tindrà lloc, principalment, el segon dia del MAC, el 7 de juny a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
 
El director del programa El Món a RAC 1, Jordi Basté, i la directora d’ El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas, seran els encarregats d’obrir la jornada amb la sessió Com els nous formats afecten els programes broadcast, que tindrà lloc el dia 6 de juny a les 17.15 h i que analitzarà l’impacte que tenen els nous formats en el programes de ràdio convencionals.

RECORDA QUE PER INSCRIURE'T AL MAC POTS FER-HO GRATUÏTAMENT OMPLINT AQUEST FORMULARI

UN PROGRAMA DIVERS

El dia 7 de juny es concentraran la majoria de les sessions d’aquesta jormada. Una sessió reunirà representats de les principals ràdios del país com el director de la Cadena SER, Antonio Hernández Rodicio; el director i el cap de programes de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo i Santi Faro respectivament; o el director de Ràdio Arenys, degana de les emissores municipals, Josep Bayo; que debetran sobre els podcasts com a nova oportunitat per a les emissores i cadenes. Les altres sessions asseuran una bona representació de podcasters de tot l’Estat i un seguit d’experts arribats de França i Holanda, que posaran la visió internacional al certamen.


DE FIRA MAC A LOUNGE RADIO 2.0
 
16 empreses ocuparan els espais expositius de Fira MAC durant el dia 7 de juny en un espai que es convertirà en el Lounge Ràdio 2.0. Empreses vingudes de França, Holanda i d’arreu del territori espanyol, la majoria especialitzades en àudio i temes radiofònics, es donaran a conèixer en un espai de reunions i de contactes entre professionals.