Premis de Comunicaci├│ Local
Iniciatives de suport al sector audiovisual
Torna

El MAC 2018 ja tÚ data

EláMercat Audivisual de Catalunya serÓ el 6 i el 7 de juny 12/02/2019

La 19a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) se celebrarà els dies 6 i 7 de juny, donant continuïtat al format de dos dies que es va reprendre l’any passat.


La Nau Dents de Serra es consolida com l’escenari de Fira MAC, i la Nau B1 i el plató del Centre Audiovisual de Granollers ho fan com a sales de ponències. Aquesta edició tornarà a comptar amb l’espai de terrassa exterior, la zona de treball amb wi-fi i l'oferta de restauració. Tot plegat, més de 2.000 metres quadrats dedicats a una fira tecnològica i de serveis per a la comunicació de proximitat que ja és una cita imprescindible a Catalunya per moltes empreses del sector.

Tots els espais es troben dins de la ubicació habitual i seu permanent del MAC, al complex Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers, una antiga fàbrica tèxtil transformada en espai cultural i de creació.

Ben aviat us informarem del programa d’activitats, així com de l’obertura del període d’inscripció gratuïta, però mentre us convidem a fer una ullada a la web del MAC.

Us esperem al #MAC2018!